Stor efterfrågan på Ice Slush till kafé?

Ice Slush är en god och uppfriskande drink som tillverkas genom att nästan frysa en vätska till fast form och på så sätt skapa ”Slush”.

Man kan uppnå Slush själv genom att frysa ner vätska och ta ut det ur frysen i rätt tid. Är det en kolsyrad dricka så gör trycket i flaskan att sodan inte fryser även om temperaturen sjunker ett par grader under nollan. När man sedan öppnar flaskan och häller upp innehållet brukar det stelna till och bilda Slush, fast det krävs att man gör det i exakt rätt tid annars går det inte.

Slush är väldigt gott under sommarhalvåret och få andra drycker ger en så svalkande känsla. Detta är något som gjort att Ice Slush har en ganska hög efterfrågan på events under sommaren.

För dig som driver ett eget kafé kan man förvisso investera i att köpa in slushmaskin från ett företag som tillhandahåller det. Om man däremot endast behöver den under en kortare tid kan det vara bättre att hyra slushmaskinen, en tjänst som erbjuds i bl.a. Malmö och Skåne.

Även som konsument kan du hyra in en slushmaskin om du skulle vilja hålla i en större fest där du vill kunna bjuda på detta. Det mest normala är kanske dock att man köper någon slushmaskin att ha hemma som konsument.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *