Sommarrea och rabatter

Bygger ni också upp ett stort shoppingsug under sommaren eller lägger ni pengarna på annat?

Under juli månad inleds ofta sommarreor i olika butiker både lokalt men även online. Det är en tid då många redan gjort sina inköp inför sommaren och där butikerna vill locka till sig kunder under en tid då man kanske hellre gör annat än att handla.

Denna sommaren har länge varit riktigt varm med enastående många soltimmar och rekordvärme. Detta i sig är något som i alla fall tillfälligt sänker shoppingsuget hos många som normalt sätt skulle shoppat som vanligt.

Nu när stora delar av juli månad har passerat och reorna är i hög fart, är du någon av dem som kan tänka dig att fynda? För det är inte en självklar period att handla prylar i då utflykter och upplevelser är något många lägger pengar på.

Personligen gillar jag att lägga pengar på att ”leva” under sommaren och min semester. Det innebär allt ifrån resor till utflykter, glass, god mat och annat som förgyller dagen i sig. Men jag har också en så pass bra lön och sparpengar att jag mycket väl kan shoppa loss på en rean om tillfället ges. Något jag också gjort lite nu i juli.

Stor sommarrea hos Shopping4net

Shopping4net är en av de butikerna jag sällan vänder mig till men när det kommer till reor är det extremt bra på många sätt och vis. De har nästan ett löjligt brett sortiment av produkter så deras reavaror sträcker sig allt ifrån hälsokost till leksaker och köksredskap.

Du skulle alltså kunna fynda parfym, termoskanna, kläder och kosttillskott på en och samma rea. Det är ett enkelt sätt att kunna göra större inköp som passar i olika situationer.

Shopping4net är ett extremt bra alternativ för möjligheten att köpa in sånt som man saknar i hushållet samtidigt som man har möjligheten att köpa presenter till flera uppkommande födelsedagar.

Skulle det inte vara en aktuell rea hos butiken när du vill handla där så rekommenderar jag att ta en titt om där finns möjliga rabattkoder här. Rabattkoder gäller ofta inte hela sortimentet men det kan gälla kategorier eller rabatt på köp som överstiger ett visst värde. Oavsett är det värt att spana in möjliga rabattkoder för möjligheten att göra det billigare för dig.

Den pågående rean hos Shopping4net tar slut den 31 juli 2018 så du har inte så långt kvar om du vill passa på att göra fynd.

Rea hos Bonprix

De flesta gör antagligen den stora inhandlingen av nya sommarkläder under våren och när den första värmen kommer. Det är även då som de stora klädbutikerna skickar ut nyhetsbrev och information om deras nya sortiment.

Att vara ute i god tid garanterar ofta att man får tag i de plagg man helst vill ha. När sortimentet är nytt är det större valmöjlighet att hitta ett plagg i din storlek och du slipper känna att ”allt sålts slut”.

Bonprix har också inlett sin rea under sommaren och detta är såklart ett bra sätt att kunna köpa kläder billigare. Kanske behöver du komplettera med shorts, badkläder, underkläder eller baskläder. Kanske har du bara dragit ut på att köpa nya kläder eller kanske har du inväntat rean just för att spara pengar.

Vid reor brukar kläderna gå åt snabbt även om det är sommar och många har andra saker för sig. Vill man få tag i plagg som passar en gör man klokt i att försöka vara ute i god tid.

Även hos Bonprix finns möjligheten att spara pengar genom att använda sig av rabattkoder. Även om det är pågående reor och kampanjer är det värt att spana in rabattkoderna för att säkerställa sig att man inte missar något.

Det är sällan så att hela utbudet säljs ut på rea och rabattkoder kan ibland vara ett smart sätt att få ner priset på de ordinarie priserna även under pågående reor. På så sätt kan man säga att du handlar det på rea också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *