Är skinnsoffa verkligen inne fortfarande?

När det kommer till skinn är jag generellt sätt inte någon som förespråkar det så länge det inte är bilstolar eller just soffor. Just i de tillfällena tycker jag att det kan vara riktigt snyggt.

Jag vill köpa en ny soffa till vardagsrummet och flytta in den billiga soffan vi har där nu till gästrummet. Så jag har börjat titta runt på lite snygga soffor och fastnat för en riktigt snygg skinnsoffa gjord i ecoläder och färgad vitt. Ecoläder har ingenting med ekologiskt att göra vilket många tycks tro utan är en form av konstläder.

Bild från Skinnsoffor.nu och deras sida för inspiration på skinnsoffor.

Jag tycker den vita färgen är väldigt stilren och snygg och tack vare att det är läder så är det även enkelt att torka av soffan om någon skulle spilla något. Jag har länge velat ha en vit soffa som jag kan inreda och byta ut kuddar/plädar för att variera designen och inredning runt soffan. Men vitt är känsligt och när det kommer till tyger så har jag helt enkelt inte vågat.

Jag får se hur jag gör och skinnsoffan på bilden är väldigt stor (över 3,5 m bred). Den borde gå in i vårt vardagsrum men det kommer innebär nytt inköp av både soffbord och matta då det inte passar in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *